Home » Segmenten » De specialist in staalkabels

Usha Martin, dé specialist in staalkabels

Met ruim 60 jaar ervaring als specialist in het produceren en leveren van stStaalkabelsaalkabels, is Usha Martin één van de grootste producenten van staalkabels ter wereld. In het jaar 1960 startte Usha Martin met de productie van allerlei soorten staalkabels. Waarna de handel in staalkabels steeds verder uit bleef rollen, en nu nog steeds groeit! Met fabrieken in Ranchi, Hoshiarpur, Dubai, Bangkok en het Verenigd Koningrijk, maken wij ons sterk als grote speler in het leveren van staalkabels. Op elke plek en elk moment kunnen we u voorzien van zowel een snelle levering als een goede service.

Staalkabel

Een staalkabel is een bundel stalen draden die rond een kern gevormd zijn. Een sterk en dragende kabel die gebruikt wordt bij bijvoorbeeld een lift, kabelbanen en hijswerk. Maar naast de zojuist genoemde voorbeelden kan een staalkabel op vele plekken geïmplementeerd worden. Onze klanten komen uit verschillende branches zoals:

Staalkabel op maat

Elke staalkabel is verschillend in grootte en in toepassingen. Bij het maken van een staalkabel wordt dus altijd maatwerk vereist. Of het nu gaat om staalkabels voor toepassingen als de mijnbouw, visserij, kranen of de olie industrie, bij Usha Martin garanderen wij de juiste kwaliteit doordat we altijd te maken hebben met maatwerk. Bent u op zoek naar een specifieke staalkabel op maat? Download dan onze product catalogus of vraag gemakkelijk een offerte aan.

Offerte aanvragen

6×7 FC steel wire rope

Specs

6×7 WSC steel wire rope

Specs

6×19 FC steel wire rope

Specs

6×19 WSC steel wire rope

Specs

6x25F steel wire rope

Specs

6×26 FC steel wire rope

Specs

6×26 IWRC steel wire rope

Specs

6×36 FC steel wire rope

Specs

6×36 IWRC steel wire rope

Specs

19×7 steel wire rope

Specs

35×7 steel wire rope

Specs

35xK7 steel wire rope

Specs

Productcatalogus staalkabels

download nu gratis en vrijblijvend onze actuele productcatalogus met daarin alle staalkabels. Deze ontvangt u direct in uw mailbox.

 • Een actuele lijst met alle staalkabels geschikt voor kranen die direct uit voorraad geleverd kunnen worden
 • Alle specificaties per staalkabel
 • Een overzicht van de toepassing met type staalkabel.
  Usha Martin Brochure

  Werkwijze van Usha Martin

  Bij Usha Martin zit u voor staalkabels op de juiste plek. Wij ontzorgen de klant op het gebied van staalkabels voor verschillende soorten eindproducten. Toch is bijna elk proces van aanvraag tot product hetzelfde. We nemen u graag mee in het proces:

  1. Opvragen van de productcatalogus

   Via onze website kunt u gemakkelijk de product catalogus downloaden. Hierin vind u gemakkelijk alle prijzen en informatie over de verschillende soorten staalkabels die wij kunnen leveren.

  1. Offerte aanvragen

   Zodra u de juiste informatie gevonden heeft, kunt u een offerte aanvragen via onze website. Hierin laat u uw contactgegevens en uw persoonlijke aanvraag achter. Ons team reageert doorgaans binnen 2 uur.

  1. Aanleveren van offerte

   Na akkoord van de offerte vanuit beide partijen, gaan wij direct aan de slag voor u! Wij denken graag met u mee over het ontwerp, de productie en het onderhoud van alle soorten staalkabels.

  1. Proces

   Doordat we als bedrijf wereldwijd vertegenwoordigd zijn, kunnen we ten alle tijden acuut reageren op de vragen vanuit de klant. Zo zorgen wij er ook voor dat de klant altijd op de hoogte gehouden wordt van het proces van de staalkabels. Dit resulteert ook weer in een snelle levering en uiteindelijk een goede service.

   

  Prijzen van staalkabels

  Door het leveren van grote volumes in één keer, garanderen wij een interessante prijs voor de klant. De prijzen van staalkabels vindt u natuurlijk in onze voorraadlijst die u verder op deze pagina kunt downloaden. Mocht u toch op zoek zijn naar een specifieke prijs van staalkabels, neem dan contact op via: info@ushamartineurope.comOns team reageert standaard binnen 2 uur!

  Staalkabels
  Staalkabels
  Staalkabels

  Binnen 2u een offerte op maat voor staalkabels

  Bent u op zoek naar een professionele partner om uw staalkabels te leveren? Usha Martin Europe beschikt over ruim 60 jaar ervaring in staalkabels. Of het nu gaat om staalkabels voor toepassingen als kranen, olie industrie, mijnbouw of visserij, wij zorgen voor een gegarandeerde kwaliteit. 

  Bent u op zoek naar een specifieke oplossing? Dan bieden wij uiteraard ook advies op maat. Wij reageren standaard binnen 2u op uw vraag.

  Offerte aanvragen

  Vraag nu geheel gratis & vrijblijvend een offerte op maat aan voor uw staalkabels.

  U ontvang uw offerte binnen 2u in uw mailbox.

  Offerte aanvragen