Home » Segmenten » Bosbouw

Bosbouw

Hoogwaardige gecompacteerde staalkabels zijn een cruciaal element binnen de bosbouwindustrie en worden veel gebruikt in tractorlieren, skidderlieren, skyline yarders en woodliners, om er maar een paar te noemen. Om aan de behoeften van deze industrie te voldoen, heeft Usha Martin een toegewijde en veelzijdige lijn van gecompacteerde staalkabels ontwikkeld voor ultieme prestaties, veiligheid en duurzaamheid.

Afhankelijk van uw toepassing en vereisten, bieden we een reeks van 6×19, 6×26, of 8×19 gecompacteerde staalkabelconstructies. Variërend van 6mm tot 40mm.

Offerte aanvragen

De top in staalkabels

Usha Martin produceert de meest geavanceerde en hoogwaardig gecompacteerde staaldraden, die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de houtkapindustrie. Onze kabels zijn ontworpen en geproduceerd om de hoogste internationale normen te waarborgen voor de hoogste veiligheid bij kritische operaties. Ons assortiment bosbouwkabels wordt onderworpen aan een uniek smeedproces, wat zorgt voor een compacte kabelstructuur en verhoogde sterkte zonder flexibiliteit te verliezen.

Compacteren verbetert de levensduur van de kabel en verhoogt zijn draagvermogen. De op maat gemaakte en nauwkeurig ontworpen bosbouwkabels van Usha Martin zijn ideaal voor houtkaptoepassingen en worden gebruikt als sleepkabels in tractor- en skidderlieren, en als draag- en terughaalkabels in skyline tower yarder-systemen.

Speciale kenmerken van onze staalkabels

– Gecompacteerde doorsnede
– Hoge breekbelasting
– Betere vermoeidheidsprestatie
– Maximale structurele stabiliteit
– Verbeterde slijtvastheid voor harde terreinen
– Veerkracht tegen samendrukking maakt het ideaal voor meerlagige wikkeling
– Minder druk op trommels
– Bestand tegen trillingen Ideaal voor kleine diameter katrollen

Offerte aanvragen

Toepassingen

Productcatalogus staalkabels voor bosbouw

Download nu gratis en vrijblijvend onze actuele productcatalogus met alle staalkabels geschikt voor bosbouw. U ontvangt deze direct in uw mailbox.

 • Een actuele lijst van alle gecompacteerde staalkabels geschikt voor bosbouw die direct uit voorraad geleverd kunnen worden
 • Alle specificaties per staalkabel
 • Een overzicht van de toepassing met type staalkabel
  Usha Martin Brochure

  Binnen 2u een offerte op maat voor staalkabels

  Bent u op zoek naar een professionele partner om uw staalkabels te leveren? Usha Martin Europe beschikt over ruim 60 jaar ervaring in staalkabels. Of het nu gaat om staalkabels voor toepassingen als kranen, olie industrie, mijnbouw, bosbouw, visserij, of algemene techniek, wij leveren gegarandeerde kwaliteit.
   
  Bent u op zoek naar een specifieke oplossing? Dan bieden wij uiteraard ook advies op maat. Wij reageren standaard binnen 2u op uw vraag.

  Offerte aanvragen

  Vraag nu geheel gratis & vrijblijvend een offerte op maat aan voor uw staalkabels.

  U ontvang uw offerte binnen 2u in uw mailbox.

  Offerte aanvragen